Оснащення вашої парафії у її місії допомогти людям зустріти Ісуса

Альфа – це кількатижневий курс, онлайн або офлайн, який створює простір, де люди приходять й обговорюють важливі життєві питання.

У 2019 році понад 5600 католицьких парафій та організацій по всьому світу провели Альфу, яку відвідали приблизно 310 000 людей.

Що таке Альфа?

Альфа – це парафіяльний інструмент для євангелізації, в якому може брати участь кожен. Однаковий контент Альфа курсу використовується по всьому світу християнами різних конфесій, які розповсюджують добру новину про Ісуса. Кожна зустріч має три ключові компоненти:

Гостинність

Незалежно від того, чи відбувається це під час спілної вечері, чи онлайн за горнятком кави, усі зустрічі починаються зі спілкування, відпочинку та побудови дружніх стосунків. Спільне споживання їжі створює  безпечний простір, щоб досліджувати життя на більш глибокому рівні.

Тема

Теми на Альфі створені для того, щоб залучати людей з усіх верств суспільства та надихати на розмову. Вони досліджують важливі питання життя та розкривають основи християнської віри, відповідаючи на такі питання, як “Хто такий Ісус?”, “Як і навіщо мені молитися?” і “Як Бог веде нас?”.

Дискусія

Дискусія – це можливість для людей не тільки прослухати тему, а також вислухати інших й висловити власну точку зору в чесній, дружній та відкритій атмосфері.

Альфа – це не срібна куля, це інструмент. Якщо використовувати його як частину ширшої пасторальної стратегії, то це найкращий інструмент, який я знайшов для запуску та підтримки відродження парафії.

Отець Джеймс Маллон ,
Автор і засновник “Divine Renovation”

Досліди більше

Вплив парафії

Альфа як частина життя вашої парафії

View Impact

Католицькі історії

Дивитись історії трансформації

Watch Stories

Відгуки

Дивитись хто рекомендує Альфу

View Endorsements


Що ж після Альфи?

Альфа – це лише початок. Після того, як гості пройдуть цей курс, вони зрозуміють, хто такий Ісус, і зможуть почати досліджувати свої стосунки з Ним.