Досліджуйте сенс життя і віру

Альфа курс створює простір, куди можна прийти та обговорити важливі питання життя

Що таке Альфа?

Ми віримо, що кожен мусить мати шанс дослідити віру, поставити питання та поділитися своєю точкою зору.

Альфа – це низка сесій, присвячених вивченню християнства. Кожна тема розглядає різні питання, пов’язані з вірою, і призначена для створення бесіди. Альфа проводиться по всьому світу, і відкрита для кожного. Вона проводиться в кафе, церквах, університетах, оселях – виберіть ваш варіант. Жодні дві альфи не виглядають однаково, але, як правило, у них є три загальні риси: їжа, тема і хороша бесіда.

Як це виглядає?

Гостинність

Будь то група друзів, які зібралися за кухонним столом, або незапланована зустріч за чашкою кави, їжа має властивість об’єднувати людей. В Альфі це нічим не відрізняється. Всі зустрічі починаються з їжі, тому що це чудовий спосіб налагодити зв’язок, розслабитися та завести дружні стосунки.

Тема

Теми призначені для залучення до розмови. Кожна тема триває близько тридцяти хвилин і проводиться ведучим або запускається на відео. Вони досліджують великі проблеми, пов’язані з вірою, і розкривають основи християнства, починаючи з питань: Хто такий Ісус і як ми можемо мати віру ?; і закінчуючи питаннями: Чому і як я молюся, і як Бог направляє нас?

Дискусія

Одна з найважливіших частин будь-якого Альфа курсу: можливість поділитися думками та ідеями по темі і обговорити їх в малій групі. Ніхто не примушує говорити що-небудь, і немає нічого, що ви не могли б сказати (серйозно). Це можливість почути інших і внести свій власний внесок у чесній, доброзичливій та відкритій атмосфері.

Знайдіть Альфу поруч

Альфа проводитися по всьому світу. Нижче ви можете занйти Альфу, що проходить поруч з вами. Ви можете залишити курс в будь який момент, за своїм бажанням. Ніяких витрат, ніякого тиску і ніякого залучання. Альфа зазвичай триває 11 тижнів.