Створений, щоб допомогти парам інвестувати у свої стосунки та побудувати міцний шлюб.

Подивіться це відео для більш глибокого розуміння як виглядає кожна сесія.
Досі…

Подружній Курс був проведений більше ніж у 127 країнах, та його пройшли понад мільйон пар.

Що таке Подружній курс?

Подружній курс та Курс Підготовки до шлюбу слугують мостом між церквою та місцевою громадою, визнаючи необхідність вийти за межі соціальних та фізичних стін церкви, щоб допомогти парам у їхніх стосунках. Подружній курс розроблений таким чином, щоб його було легко проводити в церквах; епізоди курсу можна завантажити онлайн, а також тренінги, посібники та конспекти. Заняття повністю приватні, без групової роботи.

Як виглядає сесія на Подружньому курсі?

Гостинність

Кожна сесія починається з спільної трапези пар. Це дає гостям можливість розслабитися і налагодити зв’язок перед початком сесії. А також допомагає створити атмосферу побачення.

Тема

Епізоди тривають близько 45 хвилин, з перервами на розмови. Кожен епізод досліджує окрему тему через справжній досвід, думки експертів та відповідне навчання.

Дискусія

Надання простору для приватних, інтимних розмов є обов’язковим для кожного курсу. Це допомагає парам відкрито і чесно взаємодіяти протягом кожної сесії.

Готові почати Подружній курс?

“Це восьмитижневий курс, який охоплює все – від “Мистецтва спілкування” до “Хорошого сексу”, який викладається в не проповідницькій манері, і який можуть відвідувати як віруючі, так і невіруючі люди”.

The Daily Telegraph

“Це схоже на початок подорожі, а не просто на проходження курсу.”

The Times

“Я побачив, що “Подружній курс” є чудовим екуменічним ресурсом, який допомагає парам по-новому інвестувати у свій шлюб у реальний і практичний спосіб, щоб відповідати на виклики сучасного життя”.

 

Архієпископ Вінченцо Палья, президент Папської Ради у справах сім’ї

З чого почати?

Після того, як ви зареєструєтесь на сайті, ми покажемо вам, як створити простір, де люди, які зазвичай не ходять до церкви, почуватимуться комфортно, обговорюючи тему шлюбу.

Ми надамо вам інструменти та організуємо навчання, щоб ви могли проводити Подружні курси та надихнути вас запрошувати пари.

Після цього ви отримаєте доступ до відеосеріалу Подружній курс та посібників, які стануть поштовхом до дискусії.

Розпочати сьогодні

Все необхідне, щоб розпочати Подружній курс ви можете знайти онлайн та завантажити, щоб кожен міг долучитися до трансформації стосунків.

Дослідити більше

Знайти курс

Знайти курс біля себе

Знайти курс

Запустити Подружній курс

Розочати Подружній курс

Запустити Подружній курс

Попередній перегляд тем

Перегляд усіх епізодів

Перегляд тем