Розроблений, щоб допомогти парам інвестувати у свої стосунки та побудувати міцний шлюб.

Подружній курс – триває від 5 до 7 тижнів та створює простір, де пари приходять й обговорюють найважливіші життєві питання.

Що таке Подружній курс?

Подружній курс призначений для будь-якої пари, яка хоче інвестувати у свої стосунки.

Подружній курс – це курс з семи занять, розроблених, щоб допомогти парам інвестувати у свої стосунки та побудувати міцний шлюб.

Курс Підготовки до шлюбу – це курс з п’яти занять, які допоможуть зарученим парам або тим, хто досліджує перспективу шлюбу, побудувати міцний фундамент для їхнього спільного майбутнього.

Як це виглядає?

Гостинність

Кожна зустріч починається з спільної трапези пар. Це дає гостям можливість розслабитися й налагодити зв’язок перед початком. Це також допомагає створити атмосферу побачення.

Тема

Епізоди тривають близько 45 хвилин, з перервами на дискусію. Кожен епізод розкриває окрему тему, використовуючи реальний досвід, поради експертів та відповідне навчання.

Дискусія

Створення простору для особистих, інтимних розмов є обов’язковим елементом кожного курсу. Це допомагає парам відкрито і чесно взаємодіяти протягом усього часу.

Знайти курс поряд

Подружній курс проходить по всьому світу. Нижче ви можете знайти курс поряд з вами. Це безкоштовно, без тиску і без подальшого моніторингу, якщо після першого заняття ви вирішите не повертатися. Зазвичай курси тривають 5 або 7 тижнів.