Кожен з нас може відігравати важливу роль в перетворенні життя іншого.

Альфа це 11-тижневий курс який створює чудову атмосферу, що заохочує людей з радістю приводити друзів для бесід про віру, життя і Бога.
Минулий рік

Приблизно 30 000 церков і організацій проводять Альфу з більш ніж 1.3 мільйона учасників

Що таке Альфа?

Альфа є інструментом, який створено для помісних церков і засновано на принципах гостинності, співрозмови та відкритого обговорення. Християни та люди найрізноманітніших традицій у всьому світі використовують для Альфи одні й ті самі матеріали, що надають загальної форми проголошенню, служінню та свідченню. Альфу пройшли вже мільйони людей більш ніж у ста країнах, у яких говорять понад стома мовами.

Як виглядае Альфа

Гостинність

Будь то група друзів, які зібралися за кухонним столом, або незапланована зустріч за чашкою кави, їжа має властивість об’єднувати людей. В Альфі це нічим не відрізняється. Всі зустрічі починаються з їжі, тому що це чудовий спосіб налагодити зв’язок, розслабитися та завести дружні стосунки.

Теми

Теми призначені для залучення до розмови. Кожна тема триває близько тридцяти хвилин і проводиться ведучим або запускається на відео. Вони досліджують великі проблеми, пов’язані з вірою, і розкривають основи християнства, починаючи з питань: Хто такий Ісус і як ми можемо мати віру ?; і закінчуючи питаннями: Чому і як я молюся, і як Бог направляє нас?

Дискусія

Одна з найважливіших частин будь-якого Альфа курсу: можливість поділитися думками та ідеями по темі і обговорити їх в малій групі. Ніхто не примушує говорити що-небудь, і немає нічого, що ви не могли б сказати (серйозно). Це можливість почути інших і внести свій власний внесок у чесній, доброзичливій та відкритій атмосфері.

Готові до запуску Альфа?

Що мені подобається в Альфа – це не просто формула, а спільнота, що зібралася за столом, з євангелією Ісуса та відкритим сердцем до Святого Духа.

Джон Марк Комер,
Пастор, вчитель в церкві Бріджтаун

Я особливо ціную екуменічний дух Альфи: відсутній будь який тиск на особистість щодо приєднання до іншої деномінації, основою є приєднання до Ісуса.

Отець Ран’єро Канталамеса,
Проповідник Папського престолу

Як почати?

Після вашої реєстрації, ми покажемо вам, як створити простір, де люди, які зазвичай не відвідують церкву, відчувають себе комфортно в дискусіях про Бога.

Ми надамо всі необхідні інструменти та тренінги для вашої команди, що дозволить вам проводити Альфу і надихне церкву запрошувати своїх друзів.

Ви отримаєте доступ до Альфа відео матеріалів та конспектів, які розпалять дискусії.

Почати

Все, що потрібно для запуску Альфи, доступно онлайн і безкоштовно для завантаження, щоб кожен міг зіграти свою роль в трансформації людських життів.

Дізнатись більше

Пошук

Знайти Альфу поряд зі мною

Знайти Альфу

Проведення

Почати проведення Альфи

Запустити Альфу

Перегляд

Попередній перегляд епізодів Альфа серіалів

Попередній перегляд Альфа тем